لیفت سینه یا ماستوپکسی
اگه اهل جراحیهای زیبایی باشید، احتمالا به خوبی میدونید که جراحی ماستوپکسی یا لیفت سینه یکی از رایجترین عمل زیبایی سینه هستش که برای فرمدهی بهتر سینه انجام میشه. برای لیفت سینه روشهای متفاوتی وجود داره، اما از اونجایی که در هنگام جراحی، باید بهترین و علمیترین روش انتخاب بشه، پزشکان از روشهای جراحی برای لیفت سینه استفاده میکنند. اما موضوع مهمی که وجود داره، اینه که چرا اشخاص به سراغ این جراحی میرن و اصلا چه عواملی باعث میشه اشخاص به لیفت سینه علاقهمند بشن؟
قطعا خیلی از اشخاص نسبت به جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی، ترس و نگرانی دارن، اما این ترس و استرس به علت بیاطلاعی نسبت به روند جراحی هستش. به همین دلیل قبل از اینکه کسی جراحی لیفت سینه رو انجام بده، بهتره که اطلاعات درستی نسبت بهش به دست بیاره. موضوعاتی مثل مراقبتهای قبل و بعد از جراحی، روند عمل لیفت سینه وغیره از جمله اطلاعاتیه که باعث میشه اطلاعات اشخاص از این جراحی بیشتر بشه و شخص استرسی نداشته باشه. حالا شما در مورد این جراحی چی میدونید؟
ليفت سينه چيست؟
قطعا داشتن اندام زیبا یکی از مهمترین معیارهای زیبایی برای خانوما هستش. اما به دلایل مختلفی مثل کهولت سن، افزایش وزن، بارداری، شیردهی وغیره، بافت سینه از حالت اصلی خودش خارج میشه و کم کم حالت افتاده پیدا میکنه. همین عامل باعث میشه که اشخاص به فکر جراحی لیفت سینه بیوفتن. عمل لیفت سینه باعث بالا رفتن فرم سینه میشه و شکل کلی اون رو اصلاح میکنه. تو این جراحی، جراح پوست و بافت اضافی سینه رو برمیداره و نوک سینه رو به جایگاه بالاتری منتقل میکنه. با اینکه عمل لیفت حجم سینه رو تغییر نمیده، ولی ظاهر سینه رو جوانتر و سفتتر نشون میده.
بعد از عمل لیفت سینه، معمولاً یه دوره نقاهت چند هفتهای نیاز هست و باید از انجام فعالیتهای سنگین خودداری بشه. البته نتیجهی این عمل فوری بوده و بعد از بهبودی کامل، شکل و فرم جدید سینهها به وضوح دیده میشه. این عمل به افرادی که دنبال یه راه برای داشتن سینههای خوشفرم و بدون افتادگی هستن، خیلی کمک میکنه.
دلایل افتادگی سینه در زنان
همونجور که گفتیم علتهای زیادی باعث افتادگی سینه میشن. افزایش یا کاهش ناگهانی وزن، کهولت سن، نداشتن برنامه غذایی و سبک زندگی سالم و نوع ژنتیک باعث افتادگی سینه خانوما میشه. اگه بخوایم تخصصیتر به بررسی علت افتادگی سینه بپردازیم، باید بگیم که بافت سینه در حالت کلی از چربی هستش، در ابتدای دوره بلوغ، به علت اینکه هنوز بافت سینه به صورت کامل شکل نگرفته، قطعا فرم و بافت سینه بهتره، اما با گذشت زمان و مشخص شدن سبک زندگی و میزان فعالیتهای جسمی، کم کم بافت سینه از حالت خوشفرمی خودش خارج میشه و حالت افتاده پیدا میکنه، حالا تو این شرایط اگه عوامل دیگه مثل کهولت سن، افزایش یا کاهش ناگهانی وزن، بارداری و شیردهی رو هم اضافه کنیم، کاملا طبیعیه اگه بافت سینه خانوما شل و افتاده بشه.
هرچند که با داشتن برنامه غذایی مناسب و سبک زندگی سالم، میشه تا حدودی از این مشکل جلوگیری کرد، اما از اونجایی که این امر یک موضوع کاملا طبیعیه، هر خانومی باهاش مواجه میشه. اما بعضی از خانوما برای رفع این مشکل به سراغ جراحیهای زیبایی سینه میرن.
انواع روش های لیفت سینه
لیفت سینه به روشهای متفاوتی و بسته به نوع بدن هر شخص انجام میشه. به همین دلیل هم برای اینکه بدونیم کدوم روش سازگاری بیشتری با بدنمون داره، بهتره که اول با عملکرد هرکدوم از این روشها آشنا شیم:
لیفت سینه با برش هلالی (Crescent Lift)
یکی از رایجترین شیوههای لیفت سینه، لیتف با برش هلالی هستش. این روش برای کسایی که سینه کوچکی دارند خیلی مناسبه. در این روش جراح یک برش کوچک در قسمت بالایی هاله و دور نوک سینه ایجاد میکنه. بعد پوست اضافی را برمیداره تا سینه بالا رود.
لیفت سینه با برش دور هاله (Periareolar Lift)
این روش از جراحی در قسمت هاله سینه انجام میشه. به زبان سادهتر، جراح قسمتهای هاله سینه را برش میده و با این کار به لیفت سینه، کوچکتر شدن هاله دور سینه و خوشفرم تر شدنش کمک میکنه.
لیفت سینه با برش عمودی (Vertical Lift)
ایجاد برشهای عمومی در سینه یکی دیگه از بهترین روشهای لیفت سینه هستش. در این روش علاوه بر برش دور هاله، یه برش عمودی از زیر هاله تا قسمت چین زیر سینه ایجاد میشه. این روش باعث میشه که سینه بالاتر بره و لیفت بیشتری داشته باشه.
لیفت سینه با برش T معکوس یا لنگری (Anchor Lift)
روش لیفت سینه با برش T یک روش پیشرفتهتر از لیفت سینه با برش عمودی است. در این روش یک برش افقی در چین زیر سینه نیز ایجاد میشه. از اونجایی که در این روش برشهای متفاوتی روی سینه ایجاد میشه، پوستهای اضافه سینه هم کاملا از بین میرن.
لیفت سینه با ایمپلنت (پروتز)
خیلی از اشخاص دوست دارند علاوه بر لیفت سینه و بالا بردن آن، سینههای بزرگتری هم داشته باشن، به همین دلیل لیفت سینه با ایمپلنت رو انتخاب میکنن. چون در این روش علاوه بر بالا بردن فرم سینه، حجم اون هم بزرگتر میشه و سینه تناسب بهتر و بیشتری با با بدن پیدا میکنه.
لیفت سینه بدون جراحی
خیلی از خانوما به دلیل ترس از جراحی و عوارض اون، ترجیح میدن که از روشهای غیرجراحی برای لیفت سینه استفاده کنند. همونجوری که گفتیم لیفت سینه هم به روشهای مختلفی انجام میشه، روشهای غیرجراحی هم از اصلیترین روشهای لیفت هستند:
لیفت سینه با دستگاه ترماژ
لیفت سینه با دستگاه ترماژ، یکی از تخصصیترین و بیخطرترین روشهای لیفت سینه، اونم بدون جراحی هستش. در این شیوه، جراح از یک دستگاه کلاژنساز با امواج رادیویی استفاده میکنه، استفاده از این دستگاه باعث تقویت فیبرهای پروتئینی در بدن میشه و سینهها رو لیفت میکنه البته بهتره بگیم کلاژنهای که توسط این دستگاه توی بدن ایجاد میشن، باعث لیفت سینه هستند.
لیفت سینه با تزریق چربی
تزریق چربی به سینه یکی از روشهای غیرجراحی برای لیفت سینه هستش. در این روش، چربیهای اضافه بدن که در اثر جراحیهای مثل ابدومینوپلاستی یا پیکرتراشی از بدن برداشته میشه، با استفاده از سرنگهای مخصوص به سینه تزریق میشه. این کار حساسی یا آلرژی به چربیهای تزریق شده رو کاهش میده و علاوه بر اون، سینهها رو لیفت میکنه.
لیفت سینه با تزریق فیلر
از روشهای بسیار خوب دیگهای که باعث لیفت سینه میشه، تزریق فیلر هستش. این فیلرها که برپایه اسید هیالورونیک هستند، به نواحی مختلف سینه تزریق شده و باعث بالا رفتن سینه میشن. نتایج این جراحی حدود چندماه بعد مشخص میشه.
لیفت سینه با بادی تایت
در این روش از یک دستگاه فرکانس رادیویی استفاده میشه. درواقع انرژی که از این دستگاه خارج میشه، باعث تولید کلاژنهای جدید میشه و همین عامل، سینهها رو لیفت میکنه. این روش از لیفت سینه برای کسایی که سنشون بیشتره، یا به هر دلیلی از انجام روشهای جراحی وحشت دارند بسیار مناسبه.
عمل لیفت سینه چیست؟
عمل لیفت سینه یکی از اصلیترین و رایجترین جراحیهای سینه هستش. این جراحی برای کاهش حجم سینه یا از بین بردن افتادگی و شل بودن اون انجام میشه. البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که لیفت سینه به روشهای متفاوتی انجام میشه. درواقع پزشک با بررسی آناتومی بدن و فرم سینهها، بهترین روش رو برای لیفت سینه پیشنهاد میده.
نکته خیلی مهمی که درمورد عمل لیفت سینه وجود داره اینه که این جراحی مراقبتهای بسیار حساس و مهمی داره. درواقع یکی از اصلیترین نکاتی که اشخاص باید بعد از جراحی لیفت سینه رعایت کنند، مراقبتهای بعد از عمل لیفت سینه هستش. عمل لیفت سینه میتونه فرم و حتی اندازه سینه رو اصلاح کنه و تناسب بین بدن و سینه رو بیشتر کنه. نکته جالبی که درمورد این جراحی وجود داره ینه که هم خانوما و هم آقایون میتونن جراحی لیفت سینه رو انجام بدن.
نکات مهم قبل از عمل لیفت سینه
همونجوری که گفتیم جراحی لیفت سینه حساسیتهای زیادی داره، پس چندتا نکته هست که حتما باید قبل از عمل لیفت بهش توجه داشته باشید. اول از همه، انتخاب جراح خیلی مهمه، حتما به یه جراح متخصص و با تجربه مراجعه کنید، چون جراحی که مهارت و توانایی لازم برای لیفت سینه رو داشته باشه، قطع ریسک و خطرات ناشی از جراحی رو هم کاهش میده. مشاوره قبل از عمل هم خیلی نکته مهمیه، چون پزشک وضعیت سینهها، نوع افتادگی، و انتظارات شما رو بررسی میکنه و متناسب با اون، بهترین روش رو برای لیفت سینه انتخاب میکنه.
رعایت مراقبتهای قبل از جراحی هم اهمیت زیادی توی نتیجه این عمل داره، کسایی که سیگاری هستن یا عادت به خوردن مشروبات الکی دارن، باید دو هفته قبل از جراحی این عادت رو ترک کنن. چون خطرات و اسیبهای حین جراحی رو افزایش میده.
لیفت سینه برای اون دسته از بانوانی که به علت شیردهی، بارداری، افزایش یا کاهش ناگهانی وزن و نوع ژنتیک با سینه های افتاده و شل روبرو هستند خیلی مناسبه، چون بافت سینه کاملا اصلاح میشه و میتونن دوباره سینههای خوش فرمی داشته باشند. البته لازم به ذکره که این جراحی برای اشخاص زیر 18 سال انجام نمیشه، چون دوران بلوغ و رشدشون هنوز تکمیل نشده.
البته یه نکته دیگه هم هست، این عمل بیشتر به کسایی پیشنهاد میشود که دیگه قصد بارداری یا شیردهی ندارن، چون بارداری میتونه نتایج عمل رو تحت تاثیر قرار بده. در ضمن، مهمه که وزن ثابتی داشته باشین، نوسانات وزنی بعد از عمل ممکنه روی شکل نهایی سینه تاثیر بذاره.
قبل از عمل لیفت سینه چه کارهایی نباید انجام داد؟
همونجوری که اشاره کردیم، یه سری مراقبتهای وجود داره که مربوط به دوره قبل از عمل لیفت سینه هستن. درواقع این مراقبتها بدن رو در برابر روند جراحی و عوارض بعد از لیفت سینه مقاومتر میکنه. سیگار کشیدن، خوردن داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین، مصرف الکل و غذاهای پرکالری و چرب از اون دسته کارهای هستند که نباید قبل از جراحی لیفت سینه انجام بشه. این موارد باعث میشه که بدن وضعیت بهتری قبل از جراحی داشته باشه و در برابر عوارضی که بعد از جراحی ممکنه اتفاق بیوفته، مقاومتر باشه.
مراحل جراحی لیفت سینه
روند جراحی لیفت سینه بسیار مهم و در عین حال ساده است، اولین کاری که جراح برای این عمل انجام میده، تزریق داروی بیهوشی به بیمار هستش، بعد از اینکه بیمار کاملا بیهوش شد، جراح برشهایی رو در قسمتهای مختلف سینه ایجاد میکنه، حالا این برش میتونه بهصورت هالهای، عمودی یا T باشه، بعد از اینکه برش روی سینه ایجاد شد، نوبت به لیفت سینه و بازسازی اون میرسه، در این مرحله جراح قسمتهای اضافه سینه رو برمیداره، در مرحله بعدی جراح با کشیدن پوست سینه، فرم نهایی سینه رو اصلاح کرده و قسمتهای اضافه پوست سینه رو جدا میکنه.
در نهایت، جراح قسمتهای جراحی شده رو بخیه میزنه و جراحی لیفت سینه به اتمام میرسه. دوره نقاهت این جراحی بسته به نوع جراحی و میزان بافتهای اضافی سینه متفاوته، اما قطعا با رعایت مراقبتهای بعد از عمل، دوران نقاهت بسیار سادهتری رقم میخوره.
مدت زمان عمل ليفت سينه
مدت زمان جراحی لیفت سینه بین 2 الی 3 ساعت متغیره، اما این زمان بسته به میزان افتادگی سینه، نوع شیوه جراحی که جراح انتخاب میکنه، و شرایط خاص بیمار ممکنه کمی تغییر کنه. عوامل دیگهای مثل ترکیب جراحی لیفت سینه با بقیه جراحیها مثل پروتز سینه وغیره، میتونه روی زمان این جراحی تاثیرگذار باشه.
دوران نقاهت لیفت سینه
دوران نقاهت بعد از لیفت سینه معمولاً بین چند هفته تا چندماه طول میکشه، ولی روند بهبود از فردی به فرد دیگه کاملا متفاوت هستش. تو روزهای اول بعد از عمل، احتمالاً احساس درد و تورم دارید که خب، کاملا طبیعیه، چون تغییرات زیادی توی بدن ایجاد شده و سلولهای مختلف بدن به این تغییرات واکنش نشون میدن. به همین دلیل هم پزشک داروهای مسکن تجویز میکنه که کمک میکنه درد رو تحمل کنید. معمولاً یه سینهبند طبی هم میدن که باید تا چند هفته بئوشید تا هم از سینهها محافظت کنه، هم تورم رو کاهش بده.
هفتههای اول بعد از لیفت سینه اهمیت خیلی زیادی داره، چون بدن تو حساسترین دوره بعد از جراحی قرار داره و هرگونه اشتباه میتونه نتیجه جراحی رو به صورت کامل تغییر بده. به همین علت هم تو هفته اول باید حسابی استراحت کرده و از انجام هر کار سنگینی پرهیز کنید. بلند کردن اشیای سنگین، ورزش کردن، یا حتی انجام کارهای خونه ممنوعه و بهتره که انجام نشه. البته این حرف به این معنی نیست که هیچ فعالیتی نداشته باشید، پیادهروی سبک میتونه به گردش خون و روند بهبودی کمک کنه. معمولاً بعد از یک هفته میتونید به فعالیتهای سبک روزمره برگردید، ولی فعالیتهای سنگینتر مثل ورزش حداقل ۴ تا ۶ هفته کاملا ممنوع هستش.
بعد از دو تا سه هفته، بیشتر کبودیها و تورم کاهش پیدا میکنه و احساس بهتری دارید. بخیهها هم ممکنه جذب بشن یا پزشک تو یکی از جلسات معاینه اونها رو برداره. در طول این مدت، باید مراقب باشید که برشها و زخمها خشک و تمیز باشن تا از عفونت جلوگیری بشه. همچنین، از خوابیدن روی شکم خودداری کرده و سعی کنید به پشت بخوابی تا به سینهها فشاری وارد نشه.
نتایج نهایی عمل بعد از حدود ۲ تا ۳ ماه به وضوح دیده میشن، وقتی که تورمها به طور کامل فروکش کرده و سینهها به حالت طبیعی خودشون برمیگردن. جالبه بدونید که جای بخیهها هم در طول زمان کمرنگتر میشه. البته باید صبور باشید و به توصیههای پزشکت عمل کنید تا نتیجه نهایی همونی بشه که انتظارش رو دارید.
حس سینه ها بعد از عمل لیفت چگونه است؟
ماندگاری نتایج لیفت سینه چگونه است؟
نتایج لیفت سینه معمولاً چندین سال ماندگاری دارن، ولی این که دقیقاً چقدر طول میکشه بستگی به شرایط بدنی هر فرد و چند عامل دیگه داره. خود عمل جراحی میتونه افتادگی رو به طور چشمگیری اصلاح کنه و سینهها رو به حالت بالا و سفتتری برگردونه، اما نتایجش همیشه دائمی نیست. عوامل طبیعی مثل پیری و کهولت سن به مرور زمان ممکنه دوباره روی فرم سینهها تاثیر بذارن.
عوامل تاثیرگذار بر ماندگاری نتایج لیفت سینه شامل تغییرات وزنی، بارداری، و سبک زندگی هستن. مثلاً اگه بعد از جراحی، کاهش یا افزایش وزن زیادی داشته باشید، این نوسانات وزنی میتونه باعث تغییر شکل سینهها بشه. به همین خاطر، اگه قصد دارید بعد از عمل باردار بشید یا برنامهای برای کاهش وزن دارید، بهتره قبل از عمل با جراح در این مورد صحبت کنید.
یکی دیگه از عوامل مهم، کیفیت پوست و خاصیت ارتجاعی هستش. افرادی که پوستشون کشسانی بیشتری داره (به خاطر ژنتیک یا مراقبتهای خوب پوستی)، احتمال داره نتایجشون ماندگاری بیشتری داشته باشه. در مقابل، اگه پوستشون شل باشه یا خیلی نازک، ممکنه سینهها زودتر دوباره دچار افتادگی بشن. البته میتونید با مراقبتهای بعد از عمل مثل استفاده از کرمهای مرطوبکننده و پوشیدن سینهبند مراقبتی مناسب، به حفظ نتایج کمک کنید.
در کل، با این که لیفت سینه میتونه ظاهر و فرم سینهها رو برای مدت طولانی بهبود بده، اما نمیشه انتظار داشت که سینهها برای همیشه در همون حالت بمونن. رعایت سبک زندگی سالم، ثابت نگه داشتن وزن، و مراقبتهای پوست میتونه به طولانیتر شدن ماندگاری نتایج کمک کنه، ولی به مرور زمان تغییرات طبیعی بدن اجتنابناپذیر هستن.
سایز سینه ها بعد از عمل لیفت سینه
عوارض عمل لیفت سینه
عمل لیفت سینه مثل هر عمل جراحی دیگهای ممکنه یه سری عوارض داشته باشه، ولی اگه توسط یه جراح ماهر انجام بشه و به توصیههای بعد از عمل عمل کنی، معمولاً این عوارض خفیف و قابل مدیریت هستن.
۱. درد و تورم
یکی از اصلیترین عواض لیفت سینه، درد و تورم هستش. این درد و تورم بعد از عمل طبیعی هست و خیلی از بیمارا تو چند روز اول اینو تجربه میکنن. البته درد با داروهای مسکن کنترل میشه و تورم هم به مرور طی چند هفته کم میشه. استفاده از سینهبند طبی هم کمک میکنه تورم زودتر برطرف بشه و سینهها شکل بگیرن.
البته نکته خیلی مهمی که باید به اون توجه داشته باشید اینه که هرگز بهصورت خودسرانه از داروهای مسکن استفاده نکنید، چون ممکنه عوارض هر دارو با داروی دیگه متفاوت باشه و روی نتیجه جراحی اثر بزاره.
2. کبودی و تغییر حس در سینهها
کبودی و تغییر حس در سینه یکی دیگه از عوارض عمل لیفت سینه هست. ممکنه تا چند هفته یا حتی چند ماه بعد از عمل حس نوک سینههاتون تغییر کنه یا کم بشه، ولی این مسئله در بیشتر موارد موقتیه و به مرور زمان برطرف میشه. کبودی هم معمولاً بعد از دو تا سه هفته از بین میره. البته در موارد نادر، ممکنه تغییرات حسی دائمی بشه، ولی این خیلی نادره.
3. جای زخم
یکی از ناخوشایندترین عوارض بعد از جراحی لیفت سینه، موندگاری جای زخم هستش. برشهایی که برای لیفت سینه ایجاد میشه، جای زخم به جا میذاره، ولی جراح سعی میکنه این برشها رو تو جاهایی بذاره که خیلی به چشم نیاد، مثل دور هاله نوک سینه یا زیر سینه. جای زخمها اولش قرمزه، ولی به مرور زمان کمرنگتر میشه. اگه به توصیههای بعد از عمل مثل استفاده از کرمهای مخصوص برای جای زخم عمل کنید، احتمالاً بهبودی سریعتر خواهد بود و جای بخیهها کمتر مشخص میشن.
4. عفونت یا خونریزی
عوارض نادرتر ولی جدیتری مثل عفونت یا خونریزی هم وجود دارن که احتمال بروز اونا در دوران نقاهت بعد از لیفت سینه وجود داره، ولی اینها خیلی کم پیش میاد. مهم اینه که بعد از عمل مراقبتهای خوبی داشته باشید، جای زخم رو تمیز نگه دارید و اگه علائمی مثل تب، درد شدید یا قرمزی غیرعادی داشتید، سریع به پزشک مراجعه کنید. با مراقبت درست و مشورت با یه جراح ماهر، بیشتر این عوارض قابل کنترل یا حتی قابل پیشگیری هستن.
مزایای عمل لیفت سینه
عمل لیفت سینه یه سری مزایای مهم داره که خیلیا به خاطرش تصمیم میگیرن این عمل رو انجام بدن. اولین مزیتش اینه که باعث میشه سینهها فرم جوانتری بگیرن و دوباره بالا بیان. وقتی سینهها به مرور زمان یا به خاطر بارداری، شیردهی، یا کاهش وزن دچار افتادگی میشن، این جراحی کمک میکنه که فرم طبیعی و سفتتری پیدا کنن. این کار نه تنها ظاهر سینه رو بهتر میکنه، بلکه اعتماد به نفس خیلیا رو هم برمیگردونه.
مزیت دیگه این عمل اینه که اگر هاله دور نوک سینه به مرور بزرگ شده باشه، جراح میتونه اون رو هم کوچیکتر کنه و به اندازه متناسب برگردونه. یعنی نه تنها سینهها بالا میرن، بلکه شکل کلیشون هم زیباتر و هماهنگتر میشه. این تغییرات باعث میشه لباسها بهتر روی بدن بشینن و خیلیا بعد از عمل از این موضوع احساس رضایت زیادی دارن.
یکی دیگه از فواید مهم این جراحی اینه که در مواردی که افتادگی شدید باشه، لیفت سینه میتونه حتی بدون نیاز به پروتز، حجم از دسترفته رو جبران کنه. یعنی در بعضی موارد، فقط با جابهجایی و فرمدهی بافتهای خود سینه، بدون اینکه نیازی به اضافه کردن پروتز باشه، ظاهر سینه بهبود پیدا میکنه.
آخرین مزیت هم اینکه نتیجه لیفت سینه ماندگاری بیشتری نسبت به بقیه جراحیهای سینه داره. البته باید مراقبتهای بعد از عمل رو رعایت کنید، ولی اگه سبک زندگی سالمی داشته باشید و وزنت رو ثابت نگه دارید، این نتایج میتونه تا چندین سال باقی بمونه و ظاهر طبیعی و زیبای سینههاتون حفظ بشه.
قیمت عمل لیفت سینه
هزینه لیفت سینه در حال حاضر در ایران بین 30 الی 35 میلیون تومن هستش. البته این مبلغ فقط مخصوص لیفت سینه بوده و شامل جراحیهای دیگه نمیشه. برای مثال اگه کسی بخواد عمل لیفت سینه رو همراه با جراحی پروتز سینه انجام بده، باید هزینه بیشتری برای این کار پرداخت کنه. علاوه بر اون عوامل دیگهای هم روی قیمت این جراحی تاثیر دارن و باعث میشن که هزینه کلی لیفت سینه برای هرکس متفاوت باشه:
- هزینه دستمزد جراح و تیم پزشکی
- هزینه بیمارستان یا کلینیک
- هزینه استفاده از ابزارهای جراحی و اتاق عمل
- هزینه خرید داروهای مربوط به دوران نقاهت
- هزینه خرید لباسها و سوتینهای طبی
آیا بیمه هزینه جراحی لیفت سینه رو می پذیره؟
یکی از اصلیترین سوالاتی که در هن خیلی از مراجعبن وجود داره، اینه که آیا بیمه هزینههای مربوط به عمل لیفت سینه رو قبول می کنه یا نه! برای اینکه به این سوال جواب بدیم، باید قبل از هرچیز بدونیم که شرکت بیمه هزینه جراحی های که به هدف درمانی انجام بشن رو پرداخت میکنه، اما هزینه جراحیهای که برای زیبایی انجام میشه رو خیر. پس اگه شما بیماری یا مشکل خاصی ندارید، و صرفا برای زیباتر شدن اندامتون قصد انجام جراحی لیفت سینه رو دارید، بیمه هیچ هزینهای برای اون پرداخت نمیکنه.
اما از سمتی دیگه، اگه جراحی لیفت سینه به منظور درمانی باشه و پزشک صلاح بدونه که شخص برای درمانش باید این جراحی رو انجام بده، اشخاص میتونن با ارائه مدراک لازم به شرکت بیمه، هزینههای این جراحی رو از بیمه دریافت کنند. البته باید به این نکته هم دقت کنند که برای دریافت این هزینه باید برگه تاییدیه از سمت پزشک داشته باشند.
لیفت سینه با ماموپلاستی چه فرقی دارد؟
لیفت سینه و ماموپلاستی هر دو از جراحیهای زیبایی سینه هستن، اما هدف و روشهای اونها کاملا متفاوت هستن. خیلی از اشخاص هم به دلیل عدم آگاهی نسبت به تفاوت ماموپلاستی و ماستوپکسی، نمیتونن بهترین روش رو برای بازسازی فرم سینه هاشون انتخاب کنند. لیفت سینه (ماستوپکسی) بیشتر به منظور بالا بردن و سفت کردن سینهها انجام میشه. این عمل معمولاً برای زنانی که به خاطر عوامل مختلفی مثل بارداری، کاهش وزن، یا افزایش سن دچار افتادگی سینه شدن، توصیه میشه. در این جراحی، جراح بافت اضافی پوست رو برمیداره و بافتهای داخلی رو به حالت مطلوبتر و بالاتر منتقل میکنه تا فرم و موقعیت سینهها بهبود پیدا کنه.
از سمت دیگه، عمل ماموپلاستی به معنای کاهش یا افزایش حجم سینههاست. این عمل میتونه برای زنانی که سینههای بزرگی دارن و به دنبال کاهش حجم و دردهای ناشی از اون هستن، انجام بشه. در این جراحی، بافت چربی و پوست اضافی برداشته میشه تا سایز سینهها کاهش پیدا کنه. همچنین، اگر کسی بخواد حجم سینههاش رو افزایش بده، میتونه از پروتز استفاده کنه که در این حالت بهش ماموپلاستی افزایش حجم میگن.
از لحاظ تکنیکی، در هر دو عمل برشهایی در ناحیه سینه ایجاد میشه، اما نوع و محل برشها بسته به نوع جراحی متفاوت خواهد بود. در لیفت سینه، برشها معمولاً دور هاله نوک سینه و یا به شکل عمودی انجام میشن، در حالی که در ماموپلاستی کاهش حجم، برشها میتونن شامل برشهای بزرگتری باشن تا به طور مؤثری بافت اضافی رو بردارند.
به طور کلی، انتخاب بین لیفت سینه و ماموپلاستی بستگی به نیازها و اهداف فرد داره. افرادی که به دنبال سینههای سفتتر و بالاتر هستن، لیفت سینه رو انتخاب میکنن، در حالی که کسایی که حجم سینههاشون رو زیاد میدونن یا میخوان سایز سینههاشون رو کم کنن، به سراغ ماموپلاستی میرن. در هر دو حالت، مشاوره با جراح مجرب و بررسی جزئیات و انتظارات میتونه کمککننده باشه.
ویژگی بهترین جراح لیفت سینه
انتخاب بهترین جراح برای لیفت سینه میتونه تأثیر زیادی روی نتیجه نهایی عمل داشته باشه. چون جراح تنها کسیه که تسلط مستقیمی روی روند جراحی داره و نتیجه اون رو رقم میزنه، به همین دلیل باید یادتون باشه که بهترین جراح لیفت سینه رو انتخاب کنید تا نتیجه دلخواه رو به دست بیارید:
تجربه و تخصص جراح
یکی از مهمترین نکاتی که موقع انتخاب جراح باید بهش توجه داشته باشید، تجربه و تخصص جراح هستش. چون جراح باید به صورت کامل با تمام مراحل و روند عمل لیفت سینه آشنایی داشته باشه. پزشکی که این مهاتر رو داشته باشه قطعا تخصص و تجربه کافی برای لیفت سینه رو داره و با هر نوع آناتومی به خوبی آشناست.
مدارک و گواهینامههای پزشکی
یکی دیگه از نکات مهمی که باید بهش توجه کنید، مدارک و گواهینامههای پزشکی جراح هستش. جراح باید دارای بورد تخصصی در جراحی پلاستیک باشه و عضو انجمنهای معتبر پزشکی باشه. این گواهینامهها نشون میده که جراح آموزشهای لازم رو گذرونده و استانداردهای لازم رو رعایت میکنه. همچنین، میتونید با مراجعه به وبسایت انجمنهای پزشکی، اعتبار جراح رو بررسی کرده و مطمئن بشید که در زمینه جراحیهای زیبایی شناخته شده است.
نظرات و تجربیات بیماران قبلی
شاید براتون جالب باشه که بدونید نظرات و تجربیات بیماران قبلی میتونه اطلاعات ارزشمندی بهتون بده. دیدن قبل و بعد از عملها و خواندن نظرات بیماران میتونه به شما کمک کنه که بفهمید جراح چه نتیجهای برای دیگران به ارمغان آورده. همچنین، میتونید از دوستان و آشنایان که تجربه مشابهی داشتن، مشاوره بگیرید. وجود ارتباط و تعامل مثبت بین جراح و بیمار هم خیلی مهمه؛ احساس راحتی و اعتماد به نفس در گفتوگو با جراح میتونه به تصمیمگیری بهتر کمک کنه.
مراجعه به کلینیکهای معتبر
آخرین مورد برای انتخاب بهترین جراح برای لیفت سینه، مراجعه حضوری به کلینیک و بررسی امکانات و تجهیزات موجود برای انجام جراحی لیفت سینه هستش. کلینیکهای معتبر معمولاً از تجهیزات پیشرفته و بهروز استفاده میکنن و شرایط بهداشتی مناسبی دارن. این موضوع به کاهش خطرات احتمالی و افزایش کیفیت عمل کمک میکنه. پس قبل از اینکه تصمیم نهایی رو بگیرید، حتماً تمام جوانب رو بررسی کنید و با گذاشتن وقت و تحقیق درست در این مورد، بهترین تصمیم رو برای انتخاب جراح بگیرید.
کلام نهایی
قطعا هرکسی دوست داره هیکل زیباتری داشته باشه، به همین دلیل هم هست که در حال حاضر جراحیهای زیبایی شهرت و محبوبیت زیادی بین مردن دارن. اما با وجود تمام این شهرت و محبوبیت و حتی نتیجه خوبی که جراحی لیفت سینه داره، باید یادتون باشه که تمام اصول و نکات مهم رو به درستی رعایت کنید. چون تک تک این نکات روی نتیجه جراحی تاثیر دارن. گاهی اوقات فرقی نمیکنه که شما چه هدفی از این جراحی دارید، بلکه باید تمام اصول رو رعایت کنید تا به همون نتیجه دلخواه برسید. پس باتوجه به چیزایی که بهش اشاره کردیم، میتونید بهترین جراحی رو تجربه کنید و از اندامتون لذت ببرید.
سوالات متداول
میزان درد بعد از جراحی لیفت سینه چقدر است؟
معمولاً درد بعد از جراحی خفیف تا متوسط هست که با داروهای مسکن تجویز شده توسط پزشک قابل کنترل میشه و طی چند روز بهبود پیدا میکنه.
بیهوشی در عمل لیفت سینه چگونه است؟
این جراحی معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام میشه تا بیمار در طول عمل هیچ دردی احساس نکنه.
لیفت سینه مناسب چه افرادی است؟
این عمل برای افرادی مناسبه که سینههای افتاده دارن ولی از حجم سینههاشون راضی هستن و فقط میخوان سینههاشون رو بالا ببرن.
عمل ليفت و پروتز سينه با هم انجام میشوند؟
بله، میشه این دو عمل رو به صورت همزمان انجام داد تا هم افتادگی رفع بشه و هم حجم سینهها بیشتر بشه.
لیفت سینه چه تاثیری در شیردهی به نوزاد دارد؟
در برخی موارد ممکنه تاثیر بذاره، ولی اکثر خانومایی که لیفت سینه انجام میدن همچنان میتونن شیردهی کنند، اما باید با پزشک مشورت کنند. بدیهی است که در زمان شیردهی فرد نمیتواند عمل لیفت سینهرا انجام دهد و باید مدتی از زمان شیردهی بگذرد.
بالا کشیدن سینه با لیزر امکان پذیر است؟
خیر، لیزر نمیتونه سینهها رو بهطور مؤثر بالا بکشه. به همین علت لیفت سینه نیاز به جراحی داره.
آیا میتوان لیفت سینه را با نخ انجام داد؟
روش لیفت با نخ ممکنه برای افتادگیهای خفیف استفاده بشه، ولی نتایجش موقته و به اندازه جراحی مؤثر نیست. به همین دلیل هم اعتباری علمی نداره.
چه سنی برای لیفت سینه مناسب است؟
سن خاصی برای لیفت سینه تعیین نشده، ولی بیشتر زنان بین ۳۰ تا ۵۰ سال این عمل رو انجام میدن، وقتی که افتادگی سینهها بیشتر دیده میشه نیاز به این جراحی بیشتر میشه.
میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد آرا: 15